Energie Actief Soest

Afspraak voor gesprek energiecoach

Van maandag 16 november tot en met zaterdag 28 november kunnen woningeigenaren uit Soesterberg terecht bij de energiecoaches van Energie Actief Soest. Zij zullen u in  verband met de coronamaatregelen in een videogesprek te woord staan. Op werkdagen kunt u afspreken van 15.30 tot  17.30 uur en van 19.30 tot 21.30 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

U kunt bij de energiecoaches terecht voor informatie over de cashbackactie (een afspraak van15 minuten) of voor een langere afspraak (30 minuten) om uitgebreider informatie te krijgen over hoe u uw huis stap voor stap, zonder spijt,  klaar kunt maken voor de toekomst. 

Geef bij ‘Onderwerp afspraak’ aan of u alleen informatie wilt over de cashbackactie of ook over het energiezuiniger en comfortabeler maken van uw woning. Kies een datum, daarna een tijd en voer uw gegevens in. U krijgt dan via de mail een bevestiging van de afspraak.

Afspraak maken

Versturen

Energiecoaches van EAS

Een Energiecoach is een dorpsgenoot die samen met u bekijkt wat er in uw woning op energiegebied beter kan. De energiecoaches weten alles over de cashbackactie, waarmee u €65 terug kunt krijgen van investeringen in energiebesparende maatregelen. En ze kunnen u tips geven om uw huis klaar te maken voor de toekomst, een energiezuinige en comfortable woning. En ze kunnen aangeven waar u terecht kunt, als u echt aan de slag wilt met uw woning. Voor advies of voor offertes. HIER leest u meer over onze energiecoaches.