beschikbaar

Cashback voor 50 huurders in ‘t Hart

In de periode september 2020 tot en met maart 2021 is er in de wijk ‘t Hart een wijkactie van de wijkwerkgroep ‘t Hart Duurzaam. HIER leest u daar meer over.  Onderdeel van dat project is een cashbackactie voor woningeigenaren. Maar in ‘t Hart kunnen ook huurders met de cashbackactie meedoen. In totaal kunnen 50 huurders in de wijk ‘t Hart €65 terug krijgen voor energiebesparende maatregelen. Dat is mogelijk gemaakt door de gemeente Soest, Woningcorporatie Portaal en bewonersinitiatief Energie Actief Soest.

LET OP! Ook huurders krijgen hun geld alleen  terug als ze voldoen aan de voorwaarden die gelden voor woningeigenaren. Die zijn te vinden op de website van het energieloket van de gemeente Soest, Duurzaam Bouwloket. Daar is ook de lijst met producten te vinden, waarvoor de cashback actie geldt. Dat is dezelfde lijst als in de folder die in het informatiepakket zit dat u begin december in de bus kreeg. 

Cashback aanvragen

50 Huurders in ‘t Hart kunnen via het onderstaande aanvraagformulier gebruik maken van die €65 cashbackactie.  Voor meer informatie over de actie of over energie besparen kunt u ook een afspraak maken met een energiecoach! De eerste 40 wijkbewoners die zo’n afpraak maken krijgen een feestdoos met lekkers voor de feestdagen.

  Contactgegevens:

  Uw naam*

  Straat en huisnummer (inclusief eventuele toevoeging)*

  Postcode*

  Emailadres*

  Telefoonnummer*

  IBAN bankrekening*

  Bovenstaande gegevens heeft Energie Actief Soest (EAS) nodig om namens huurders in de wijk 't Hart een aanvraag te kunnen doen voor €65 cashback voor energiebesparende producten. Daarvoor is ook een kopie, scan of foto nodig van een betaalbewijs waarop te zien is dat minimaal €65 is uitgegeven voor energiebesparende producten die daarvoor in aanmerking komen. U vindt die producten op de website van Duurzaam Bouwloket. .

  Upload hier uw aankoopbewijs/bewijzen.

  We hebben uw toestemming nodig om de aan ons verstrekte gegevens daarvoor te gebruiken.
  Ja, ik geef EAS toestemming om namens mij een aanvraag te doen voor €65 cashback.*

  Energie Actief Soest doet de aanvraag namens u. U blijft echter zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens en documenten. Lees daarom de instructie hiernaast.
  Ik weet dat ik EAS niet aansprakelijk kan stellen als mijn aanvraag wordt afgewezen*

  * Verplicht

   

   

   

   

   

   

  Wat kan niet?

  • Huurders kunnen niet zelf een aanvraag doen via het aanvraagformulier op de website van Duurzaam Bouwloket.
  • Huurders kunnen niet gebruik maken van de webshop, die in de bespaarfolder wordt genoemd.

  Hoe werkt het?

  • U koopt voor (minstens) €65 energiebesparende producten uit de lijst in de cashbackflyer. Dat hoeft niet in één keer en ook niet bij één zaak.
   LET OP! Bewaar wel alle kassabonnen.
  • Denk bij uw aankopen ook aan de doe-het-zelf zaken bij u in de buurt, Provak en Karwei.
  • U vult het digitale aanvraagformulier in op deze website.
  • U upload een foto of scan van uw aankoopbon(nen) of u stuurt ze naar [email protected]. U vermeldt daarbij uw naam en adres.
  • Als dit goed is gegaan vraagt Energie Actief Soest voor u subsidie aan en informeert u als de aanvraag is toegekend en over de termijn waarop u uw geld (€65) terug krijgt. 
  • Als er iets niet goed is gegaan, neemt Energie Actief Soest contact met u op om dat probleem te bespreken en zo mogelijk op te lossen.