Energie Actief Soest

EAS diner 4 oktober 2021

werkgroepen centraal

Maandag 4 oktober aanstaande organiseert EAS voor de leden een bijeenkomst, waar de EAS werkgroepen centraal staan. Op dit ogenblik wordt een programma voorbereid. Voorafgaand daaraan organiseren we voor alle leden een diner. Vorig jaar moesten we dat afgelasten i.v.m. corona, maar nu is er een herkansing. We rekenen er natuurlijk op dat je ook aanwezig bent bij het deel over de werkgroepen, maar ook als dat niet zo is ben je van harte welkom bij het ledendiner. De ledenavond is bij StayOkay, Bossstraat 16, Soest. Het diner begint om 18.30 uur, je bent vanaf 18.00 uur welkom. Het werkgroepenpramma is aansluitend. We verwachten dat het om 20.00 uur begint. Het eind van het programma staat gepland om 21.30 uur.

Vooraankondiging

Deze vooraankondiging komt vroeg zodat je de datum vast kunt reserveren in je agenda. Er komt nog een reminder. We willen je echter vragen je hiernaast alvast aan te melden voor het diner. Dat is belangrijk i.v.m. de opgave van het aantal aanwezigen.

Aanmelden EAS diner 2021

Met het onderstaande formulier kun je je (alleen individueel) aanmelden voor het EAS diner van 4 oktober 2021 bij StayOkay, Bosstraat 16. 


  Contactgegevens:

  Je naam*
  Emailadres*
  Telefoonnummer*

  Aanwezig op 4 oktober 2021: (meerdere antwoorden mogelijk):
  Ja, ik kom naar het diner van Energie Actief Soest op maandag 4 oktoberJa, ik wil deelnemen aan de werkgroepenbijeenkomst.

  Wensen voor het diner: (meerdere antwoorden mogelijk):
  Ik heb last van een allergie (geef hieronder meer informatie)Ik ben vegetariërIk ben veganist

  geef hieronder meer informatie over je allergie:

  * Verplicht