Energie Actief Soest

Smoelenboek EAS

Om elkaar als (nieuwe) leden in coronatijd toch een beetje te leren kennen, willen we als bestuur graag een ‘ Smoelenboek’ maken. Daarvoor hebben we onderstaande vragenlijst gemaakt. We willen je vragen deze in te vullen en op te sturen. Stuur ook even een (pas)foto naar [email protected]. Op die manier leren we elkaar toch een beetje kennen.

Vragenlijst Smoelenboek

  Persoonsgegevens:

  Je naam*

  Straat en huisnummer*

  Postcode en Plaats*

  Wijk*

  Emailadres*

  Telefoonnummer*

  Geboortejaar*

  Hoe ben je bij EAS betrokken?
  Ik ben lid van EASIk ben als energiecoach lid geworden van EASIk ben nog geen lid van EAS, maar wil dat wel worden

  Wat is voor jou de beste manier om bij EAS betrokken te zijn?
  Ik wil wel bestuurslid wordenIk wil graag intensief betrokken zijn bij één of meer werkgroepen van EASIk wil graag actief meedoen aan activiteiten van een werkgroep als ik daarvoor wordt uitgenodigdIk wil graag op de hoogte blijven wat EAS en doet en mag benaderd worden voor activiteiten waar mensen voor nodig zijnIk wil niet meer actief zijn binnen EAS en mag van de lijst (je hoeft dan deze vragenlijst verder niet meer in te vullen)

  Ik wil op een andere manier betrokken zijn.

  Op welke manier wil je betrokken zijn?

  Voor welke werkgroep(en) van EAS heb je belangstelling? (meerdere antwoorden mogelijk): De wijkwerkgroep: ieder jaar worden woningeigenaren in één wijk in Soest met een huis aan huis wijkactie gestimuleerd om energie te besparen)De werkgroep energiecoaches: energiecoaches voeren op aanvraag eettafelgesprekken bij woningeigenaren in SoestDe werkgroep warmtescans: leden nemen op aanvraag warmtescans af bij mensen thuisDe werkgroep duurzame warmte: meedenken en meedoen bij plannen voor de opwek van duurzame energie in SoestDe werkgroep cultuur: ieder jaar organiseert EAS een filmavond met Artishock en er is ruimte voor andere culturele activiteitenDe werkgroep Science Lab: leerlingen van basisscholen (groep 7 & 8) doen energieproefjes bij Kinderboerderij De Veenweide. EAS ondersteunt
  Heb je ideeën voor een nieuwe EAS werkgroep of EAS activiteit?

  Geef hiernaast je idee(ën)

  Vertel hier kort iets over jezelf (Denk aan opleiding, werk, hobby’s,…)

  Geef hiernaast je 'CV'

  Wat was de ‘trigger’ om je aan te melden als (kandidaat) lid van EAS?

  Beschrijf hiernaast je 'trigger'.

  Wat 'breng je mee' waar EAS wat aan kan hebben? (denk aan technische kennis, maar ook aan kennis op het gebied van communicatie, werving, organiseren, heel iets anders waar wij niet aan denken. En niet te vergeten ‘handjes’ want die hebben we ook regelmatig nodig!)

  Wat breng je mee?.

  Hoeveel tijd (b.v. avonden per maand/per jaar) wil je vrijmaken voor EAS?

  Geef hiernaast je beschibbaarheid aan.

  Vind je het goed dat we de gegevens die je hier invult en de foto die je meestuurt delen met anderen?Jullie mogen deze gegevens en mijn foto met iedereen delenJullie mogen deze gegevens en mijn foto delen met andere leden van EAS, maar verder niet

  * Verplicht