Actieweken ‘t Hart Duurzaam vanaf 25 september

Van 25 september tot en met 8 oktober 2020 organiseren wij, een wijkwerkgroep uit de wijk ‘t Hart actieweken met als naam ‘t Hart Duurzaam. In die weken willen we samen met wijkbewoners werken aan een wijk waar we een lage energierekening hebben en de voeten droog houden. Aan de slag met energiegebruik en wateroverlast. In de actieweken staat bij de Prins Willem Alexanderschool een mobiel energieloket en organiseren we diverse activiteiten voor wijkbewoners en leerlingen van de PWA en hun ouders.

Wijkbewoners kregen een folder in de bus met een link (QR code) naar deze webpagina. Hieronder kunt u meer te weten komen over ons project en onze activiteiten. En u kunt zich inschrijven. Dat is verplicht in verband met corona.

Coronanieuws

Door de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we moeten besluiten de meedenkbijeenkomst van 29-9 als digitale bijeenkomst te organiseren. Lees MEER. In verband met dat virus moet u zich aanmelden voor onze activiteiten. Dat kan met een digitaal inschrijfformulier, dat u vindt met de knop hieronder. 

 

Zelf aan de slag 

Wilt u aan de slag met uw energiegebruik of met uw tuin? Lees MEER  en maak een afspraak met een energiecoach.

Gratis energie besparen!

Inwoners van ‘t Hart kunnen voor €65 gratis energie besparen. Maak een afspraak met een energiecoach in het mobiele energieloket bij basisschool PWA Soest en ontvang alle informatie over deze cashbackactie.

Het project

Wilt u meer weten over ons, over ons project en over onze actieweken. Lees MEER over ‘t Hart Duurzaam: een lage energierekening-droge voeten.