Energie Actief Soest

Informatieavond
drive-in woningen

  • Wat? Informatieavond over het energiezuinig maken van je woning.
  • Voor wie? Alle bewoners van drive-in woningen in Smitsveen
  • Wanneer? donderdag 28 september 2023
  • Hoe laat? Van 20.00 tot 22.00 uur.
  • Waar? De Plantage, Smitsweg 311

Donderdag 28 september 2023 organiseren we van 20.00 tot 22.00 uur in De Plantage (Smitsweg 311) een informatieavond voor bewoners van drive-in woningen in Smitsveen. Alle bewoners zijn uitgenodigd met een flyer met menukaart. In de menukaart staan maatregelen waarmee je je huis energiezuiniger en comfortabler kunt maken. Daarbij is er een kostenindicatie per maatregel en een indicatie van mogelijke subsidie.

Tijdens de informatieavond is er informatie over  subsidie- en financieriings-mogelijkheden. En er is alle gelegeheid voor vragen over de maatregelen aan lokale ondernemers die ons hebben geholpen met het opstellen van de menukaart. Twee van hen wonen zelf in een drive-in woning.

In het tweede deel van de bijeenkomst zullen we onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor een gezamenlijke inkoopactie. Er zijn al 40 bewoners aangehaakt bij het project, die aan de slag willen. Maar hoe meer bewoners meedoen, hoe interesanter het wordt. Dit is voor jou de laatste mogelijkheid om ook mee te doen. Goed om te weten dat je aanwezigheid bij de informatieavond je tot niets verplicht. Dat geldt ook als je besluit mee te doen. Je kunt op ieder moment uitstappen.

Heb je nog vragen?
Bel dan Gerrit Vledder, 06-40987513

Aanmeldformulier

Het is niet verplicht om je aan te melden voor de informatieavond. Je mag ook ‘zomaar’ binnenlopen. Maar je helpt ons enorm als je je wel aanmeldt met dit aanmeldformulier. Daarop kun je ook aangeven voor welke maatregelen je belangstelling hebt. Dan kunnen we daar rekening mee houden bij de voorbereiding van de avond. Ook het invullen van dit inschrijvingsformulier verplicht je tot niets.