Energie Actief Soest

Energieambassadeurs gezocht…

Energie Actief Soest is op zoek naar energieambassadeurs. Deel uw ervaringen op weg naar een energiezuinig en comfortabel huis met uw buren. Lees er HIER meer over en meld u aan!

Hoe staat uw huis ervoor?

Als u wilt weten hoe u uw huis klaar kunt maken voor de toekomst, moet u eerst weten waar u staat. Daarvoor bieden we u op deze website verschillende mogelijkheden. Als u een keuze maakt, vindt u op een volgende webpagina verdere informatie. Daar leest u ook hoe u zich kunt aanmelden. Wilt u een indicatie van kosten en baten van de verschillende  maatregelen? Kijk dan HIER.

In Soest staan 14 energiecoaches voor u klaar. Zij zijn getraind en kunnen u op verschillende manieren kosteloos op weg helpen. Wilt u meer weten over de energiecoach? Kijk dan HIER.

Via Energie Actief Soest kunt u een warmtescan van uw huis laten maken. Die laat zien waar energielekken zitten in uw huis. Warmtescans kunnen maar een deel van het jaar worden gemaakt. Lees MEER.

Via EAS kunt u ook gebruik maken van een energiescan door een professioneel energieadviseur. Door een subsidie van de gemeente Soest kan dat voor €49,50.HIER leest u meer over de betaalbare energiescan.

Zelfscan

Duurzaam Bouwloket, het energieloket van Soest, heeft een tool ontwikkeld, waarmee u snel inzicht krijgt in de energiesituatie in uw woning. Waar bent u al goed op weg? Waar zitten de kansen? Naar de tool.