Energie Actief Soest

In Soest staan ruim 20 energiecoaches voor je klaar. Zij zijn getraind en kunnen je op verschillende manieren kosteloos op weg helpen. Wil je meer weten over de energiecoach? Kijk dan HIER.

Via Energie Actief Soest kun je een warmtescan van je huis laten maken. Die laat zien waar energielekken zitten in je huis. Warmtescans kunnen maar een deel van het jaar worden gemaakt. Lees MEER.

Via EAS kun je gebruik maken van een energiescan door een professioneel energieadviseur. Door subsidie van de gemeente Soest kan dat voor €49,50. HIER lees je er meer over.

Zelfscan

Duurzaam Bouwloket, het energieloket van Soest, heeft een tool ontwikkeld, waarmee je snel inzicht krijgt in de energiesituatie in je woning. Waar ben je al goed op weg? Waar zitten de kansen? Naar de tool.

Energieambassadeurs gezocht…

Energie Actief Soest is op zoek naar energieambassadeurs. Deel jouw ervaringen op weg naar een energiezuinig en comfortabel huis met je buren. Lees er HIER meer over en meld je aan!

Hoe staat je huis ervoor?

Als je wilt weten hoe je je huis klaar kunt maken voor de toekomst, moet je eerst weten waar je staat. Daarvoor bieden we je op deze website verschillende mogelijkheden. Als je een keuze maakt, vind je op een volgende webpagina verdere informatie. Daar lees je ook hoe je je kunt aanmelden. Wil je een indicatie van kosten en baten van de verschillende maatregelen? Kijk dan HIER.