Energie Actief Soest

Het energieloket van de gemeente Soest is ondergebracht bij Duurzaam Bouwloket. Duurzaam Bouwloket is het energieloket van meer dan 150 gemeenten in Nederland. Ze bieden actuele informatie, ook uit de gemeente. Ook kun je er terecht voor een stappenplan waarmee je je woning stap voor stap, zonder spijt, klaar kunt maken voor de toekomst. Van dat stappenplan is ook een folder beschikbaar. Tenslotte kunt je er terecht voor financieringsmogelijkheden en voor offertes. En er is een tool, die inzicht geeft wat in je huis mogelijk is. 

Stappenplan

Wilt je weten hoe je uw huis stap voor stap klaar kunt maken voor de toekomst? Onderstaande knop brengt je naar het stappenplan van ‘Duurzaam Bouwloket’.

Financiering

Wilt je weten hoe je aan geld komt? Alle financieringsmogelijkheden op een rij bij de subsidiecheck van ‘Duurzaam Bouwloket’. Je komt er via de onderstaande knop.

Offertes

Wil je weten welke bedrijven uit Soest je kunnen helpen? Klik HIER.
Wil je meerdere offertes?  Klik dan op de onderstaande knop.

Energie Actief Soest en het Energieloket

De gemeente Soest heeft sinds 2016 een energieloket. In de eerste jaren was Energie Actief Soest de beheerder van dat loket. Wil je meer weten over de historie van het energieloket of over de resultaten van dat Energieloket 1.0? Kijk dan HIER