Energie Actief Soest

Het energieloket van de gemeente Soest is ondergebracht bij Duurzaam Bouwloket. Duurzaam Bouwloket is het energieloket van meer dan 100 gemeenten in Nederland. Ze bieden actuele informatie, ook uit de gemeente Ook kunt u er terecht voor een stappenplan waarmee uw uw woning stap voor stap, zonder spijt, klaar kunt maken voor de toekomst. Van dat stappenplan is ook een folder beschikbaar. Tenslotte kunt u er terecht voor financieringsmogelijkheden en voor offertes. En er is een tool, die inzicht geeft wat in uw huis mogelijk is. 

Stappenplan

Wilt u weten hoe u uw huis stap voor stap klaar kunt maken voor de toekomst? Onderstaande knop brengt u naar het stappenplan van ‘Duurzaam Bouwloket’.

Financiering

Wilt u weten hoe u aan geld komt? Alle financieringsmogelijkheden op een rij bij de subsidiecheck van ‘Duurzaam Bouwloket’. U komt er via de onderstaande knop.

Offertes

Wilt u weten welke bedrijven uit Soest u kunnen helpen? Klik HIER.
Wilt u meerdere offertes?  Klik dan op de onderstaande knop.

Energie Actief Soest en het Energieloket

De gemeente Soest heeft sinds 2016 een energieloket. In de eerste jaren was Energie Actief Soest de beheerder van dat loket. Wilt u meer weten over de historie van het energieloket of over de resultaten van dat Energieloket 1.0? Kijk dan HIER