Energie Actief Soest

Wat kunt u zelf doen?

Een energiezuinig huis is een comfortabel huis. Alle aanleiding dus om de kou buiten te houden en de warmte binnen. Dat kan al met maatregelen die u uitstekend zelf kunt nemen. En die helemaal niet zoveel hoeven te kosten. Aan de slag met sluipverbruik of even naar de doe-het-zelf zaak. En met de cashbackactie bespaart u als doe-het-zelver twee keer. U kunt voor €65 ‘gratis’ energiebesparende maatregelen nemen. Maar die maatregelen zorgen er ook voor dat uw energierekening omlaag gaat

Inwoners van de gemeente kunnen via de de ‘Subsidie Energievoucher gemeente Soest’  €65 terugkrijgen van investeringen in maatregelen die uw huis energiezuiniger en comfortabeler maken. In de flyer hiernaast ziet u een overzicht van doe-het-zelf maatregelen. En u kunt er lezen hoe u uw geld terug kunt krijgen. U kunt de flyer HIER downloaden of door op de afbeelding hiernaast te klikken (PDF). Twee doe-het-zelf zaken in de gemeente Soest doen mee met onze campagne.: Provak en Karwei hebben een speciale schap ingericht waar u producten vindt die voor de cashbackactie in aanmerking komen..

Partners Karwei en Provak

Bij onze cashbackactie in Soest zijn Karwei en Provak onze partners. U kunt uw aankopen doen waar u wilt, maar deze twee doe-het-zelf zaken hebben aangegeven inwoners van Soest graag actief te ondersteunen en adviseren over de bespaaractie rondom de ‘Subsidie Energievoucher Gemeente Soest’. Zij hebben daarom een schap ingericht, waar u de producten kunt vinden, waarvoor de cashback actie geldig is. Daarmee maken ze het u gemakkelijk. 

Met de cashbackactie bespaart u als doe-het-zelver twee keer. U kunt voor €65 ‘gratis’ energiebesparende maatregelen nemen. Maar die maatregelen zorgen er ook nog eens voor dat uw energierekening omlaag gaat. Want ook met kleine maatregelen kunt u al flink verschil maken. Hieronder ziet u per maatregel, wat het ongeveer aan geld oplevert. HIER kunt u dat overzicht ook als PDF downloaden. Reden genoeg om aan de slag te gaan met uw woning.