Waarom meedoen?

Van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2019 is het Energieloket door de gemeente Soest uitbesteed aan Stichting Soest Duurzaam en beheerd door bewonersinitiatief Energie Actief Soest (zie www.energieactiefsoest.nl). Die periode wordt nu afgesloten en dat willen we graag doen met een resultatenonderzoek. Daarom willen we u vragen om de digitale vragenlijst hiernaast in te vullen en naar ons op te sturen. We kunnen dan in een eindrapportage de balans opmaken en die presenteren aan de gemeente Soest. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Waarom u?

U heeft in de genoemde periode één of meer keer informatie gehad van het Energieloket van de gemeente Soest over het verduurzamen van uw energiegebruik. Dat kan zijn via een zelfscan, een energieadvies, een actie van bewonersinitiatief Energie Actief Soest of via het contactformulier.

Het nieuwe energieloket

De gemeente Soest, Stichting Soest Duurzaam en Energie Actief Soest hebben gezamenlijk vastgesteld dat het de voorkeur verdient om het energieloket in professionelere handen te leggen. Daarbij is gekozen voor  Duurzaam Bouwloket. Op de website van Energie Actief Soest kunt u daarover wat meer lezen. U vindt dat nieuwe energieloket op de ‘oude’ plek: https://energieloket-soest.nl. 

 

Resultatenonderzoek Energieloket

  Contactgegevens:

  Uw naam

  Straat en huisnummer

  Postcode en Plaats

  Emailadres

  Met dit onderzoek willen we graag te weten komen of uw contact met het Energieloket in de periode 2016-2019 tot resultaat heeft geleid. Meedoen kost ongeveer 5 minuten. U doet ons er een groot plezier mee. Alvast bedankt!

  Bent u tevreden over uw contact(en) met het Energieloket (periode 2016-2019)?

  JaNee

  Als u uw antwoord wilt toelichten, dan kan dat hieronder (hoeft niet).

  Mijn toelichting:

  We willen graag weten of dat bij u nog heeft geleid tot actie.

  Ik heb als doe-het zelver de volgende maatregelen uitgevoerd (meerdere antwoorden mogelijk):
  LED verlichting aangeschaftapparatuur aangeschaft (bijvoorbeeld klokthermostaat, tijdschakelaar, energieverbruikmeter)waterbesparende maatregelenIsolerende maatregelen in huis (bv. tochtstrips, brievenbusborstel, radiatorfolie)zelf mijn vloer geïsoleerdzelf mijn dak geïsoleerdIk heb niet zelf dingen gedaan

  Ik heb de volgende maatregelen door experts laten uitvoeren (meerdere antwoorden mogelijk):
  IsolatieglasVloerisolatieDakisolatieSpouwmuurisolatieHR ketel(Hybride) WarmtepompLED verlichting/domoticaZonnepanelenZonneboilerIk heb geen maatregelen genomen, maar ga dat nog wel doenik heb geen maatregelen genomen en ben dat ook niet van plan

  Als u opdracht(en) heeft gegeven, hoe heeft u een bedrijf gevonden?
  via de Bedrijven Alliantie Energiezuinig Soestvia navraag in mijn omgevingvia internetanders

  [recaptcha]