Energie Actief Soest

Vragenlijst ‘Mijn huis’

Als u onderstaande vragenlijst invult en ons daarvoor toestemming geeft, dan krijgt u van ons via de mail tips en suggesties om uw huis (nog) energiezuiniger en comfortabler te maken. Ook krijgt u alle belangrijke informatie over de cashbackactie, die we voeren in Soest.


  Contactgegevens:

  Uw naam
  Straat en huisnummer
  Postcode en Plaats
  Telefoonnummer
  Emailadres
  Ik woon in een: koopwoninghuurwoning
  Bouwjaar van uw huis
  Wat is uw energielabel?

  Weet u uw label niet? Dan kunt u dat vinden bij Milieu Centraal

  ABCDEFG

  Om na te gaan of energiebesparing in uw huis loont, willen we graag weten wat er in uw huis al is gebeurd. Daarover volgen nu een aantal vragen.

  Zijn de spouwmuren van uw huis geïsoleerd? JaGedeeltelijkNeeWeet niet
  Is het dak van uw huis geïsoleerd? JaGedeeltelijkNeeWeet niet
  Zijn de vloeren van uw huis geïsoleerd? JaGedeeltelijkNeeWeet niet
  Is uw huis voorzien van HR++ glas? Ja, mijn hele huisJa, gedeeltelijkNeeWeet ik niet
  Maakt u in uw huis gebruik van LED verlichting? JaZoveel mogelijkHier en daarNee, want ik vind het niet mooiNee, want ik vind het te duur
  Hoe verwarmt u uw huis? Met een: HR ketel (gas)Hybride pomp (elektrisch/gas)Warmtepomp (elektrisch)Weet niet

  Deze vragenlijst gaat vooral over energiebesparing, maar u kunt met zonnepanelen ook zelf bijdragen aan schone energieproductie. De opgewekte stroom wordt bovendien in mindering gebracht op uw energierekening.

  Heeft u wel eens nagedacht over het aanschaffen van zonnepanelen?
  Ja en ik heb ze al op dakJa, maar ik twijfel nogJa en ik schaf ze niet aanNee

  Deze vragenlijst wordt u aangeboden door bewonersinitiatief Energie Actief Soest. Als u deze vragenlijst invult en opstuurt, dan weet u dat uw antwoorden bij ons terecht komen. U krijgt dan vrijblijvend tips en suggesties van ons voor verbeteringen in uw huis. Wij willen zorgvuldig omgaan met uw privacy. Daarom vragen we u hieronder toestemming om contact met u op te nemen. Als u daarvoor geen toestemming geeft, ontvangt u van ons geen reactie met tips en suggesties.

  Ik geef Energie Actief Soest toestemming om contact met mij op te nemen. Ja, ik geef daarvoor toestemmingNee, ik geef daarvoor geen toestemming
  Energie Actief Soest kan u ondersteunen met verschillende vormen van lokaal advies, energiecoaches, een warmtescan of een professionele energiescan. Wilt u meer weten? Informatie vindt u op de website van Energie Actief Soest. Daar leest u ook hoe u zich kunt aanmelden.

  Energie Actief Soest geeft een digitale Nieuwsbrief uit. Die verschijnt ongeveer 4 keer per jaar. Wilt u deze Nieuwsbrief ontvangen? Ja, ik ontvang graag de digitale NieuwsbriefNee, ik heb geen belangstelling voor de Nieuwsbrief
  Energie Actief Soest (EAS) kan altijd vrijwilligers gebruiken. U kunt zelf aangeven of u regelmatig actief wilt zijn of alleen aan kortdurende activiteiten mee wilt doen. Doet u mee? Ik wil wel meedoen met EASIk wil graag meer weten over EASIk heb hier geen belangstelling voor

  LET OP! In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben we moeten besluiten onze huis aan huis ‘ophaalactie’ in oktober 2020 in Soesterberg niet door te laten gaan.

  U kunt wel meedoen met dit digitale formulier. U krijgt dan alle belangrijke informatie over de cashbackactie en nuttige tips voor het verbeteren van de energiesituatie in uw woning.

  Wijkaanpak

  Energie Actief Soest wil woningeigenaren in Soest helpen om hun woning klaar te maken voor de toekomst. Dat is een woning die energiezuiniger is en comfortabeler. Daarvoor voeren we ieder jaar een actie in een wijk in Soest of Soesterberg. De afgelopen jaren waren we actief in de wijken ‘Klaarwater’ en ‘Soestdijk -t Hart’ in Soest en in Soesterberg. HIER leest u er meer over.

  Met die wijkactie vragen we de woningeigenaren ons inzicht te geven in de energiesituatie in hun woning. We bezorgen daarvoor een vragenlijst huis aan huis in de ‘actiewijk’ en halen die later weer op. Wie meedoet aan die actie, krijgt van ons tips hoe u die situatie in uw huis kunt verbeteren. U kunt ook digitaal meedoen aan onze wijkacties met het vragenformulier hiernaast. Dat kan trouwens ook zonder dat we een wijkactie voeren in uw wijk. Ook dan krijgt u tips van ons om de energiesituatie in uw woning te verbeteren.