Energie Actief Soest

Vragenlijst ‘Mijn huis’

Als u onderstaande vragenlijst invult en ons daarvoor toestemming geeft, dan krijgt u van ons via de mail tips en suggesties om uw huis (nog) energiezuiniger en comfortabler te maken. Ook krijgt u alle belangrijke informatie over de cashbackactie, die we voeren in Soest.

  Contactgegevens:

  Weet u uw label niet? Dan kunt u dat vinden bij

  Milieu Centraal

  Uw naam

  Straat en huisnummer

  Postcode en Plaats

  Telefoonnummer

  Emailadres

  Ik woon in een:

  koopwoninghuurwoning

  Bouwjaar huis

  Wat is uw energielabel?

  Om na te gaan of energiebesparing in uw huis loont, willen we graag weten wat er in uw huis al is gebeurd. Daarover volgen nu een aantal vragen.

  Zijn de spouwmuren van uw huis geïsoleerd?

  Is het dak van uw huis geïsoleerd?

  Zijn de vloeren van uw huis geïsoleerd?

  Is uw huis voorzien van HR++ glas?

  Maakt u in uw huis gebruik van LED verlichting?

  Hoe verwarmt u uw huis? Met een:

  Deze vragenlijst gaat vooral over energiebesparing, maar u kunt met zonnepanelen ook zelf bijdragen aan schone energieproductie. De opgewekte stroom wordt bovendien in mindering gebracht op uw energierekening.

  Heeft u wel eens nagedacht over het aanschaffen van zonnepanelen?

  Ja en ik heb ze al op dakJa, maar ik twijfel nogJa en ik schaf ze niet aanNee

  Deze vragenlijst wordt u aangeboden door bewonersinitiatief Energie Actief Soest. Als u deze vragenlijst invult en opstuurt, dan weet u dat uw antwoorden bij ons terecht komen. U krijgt dan vrijblijvend tips en suggesties van ons voor verbeteringen in uw huis. Wij willen zorgvuldig omgaan met uw privacy. Daarom vragen we u hieronder toestemming om contact met u op te nemen. Als u daarvoor geen toestemming geeft, ontvangt u van ons geen reactie met tips en suggesties.

  Ik geef Energie Actief Soest toestemming om contact met mij op te nemen. Ja, ik geef daarvoor toestemmingNee, ik geef daarvoor geen toestemming

  Energie Actief Soest kan u ondersteunen met verschillende vormen van lokaal advies, energiecoaches, een warmtescan of een professionele energiescan. Wilt u meer weten? Informatie vindt u HIER. Daar leest u ook hoe u zich kunt aanmelden.

  Energie Actief Soest geeft een digitale Nieuwsbrief uit. Die verschijnt ongeveer 4 keer per jaar. Wilt u deze Nieuwsbrief ontvangen?

  Ja, ik ontvang graag de digitale NieuwsbriefNee, ik heb geen belangstelling voor de Nieuwsbrief

  Energie Actief Soest (EAS) kan altijd vrijwilligers gebruiken. U kunt zelf aangeven of u regelmatig actief wilt zijn of alleen aan kortdurende activiteiten mee wilt doen. Doet u mee?

  Ik wil wel meedoen met EASIk wil graag meer weten over EASIk heb hier geen belangstelling voor

  Energie in Smitsveen

  Deze wijkacte is onderdeel van het project ‘Energie in Smitsveen’. Een project, waarmee zeven organisaties samen met u willen uitvinden hoe anders omgaan met energie bij kan dragen aan een comfortabel en energiezuinig huis (zie www.energie-in-smitsveen.nl). Daar vindt u ook een lijst met vragen van de Hogeschool Utrecht voor een onderzoek over energiebesparen en het klimaat. 

  Wijkaanpak

  Energie Actief Soest wil woningeigenaren in Soest helpen om hun woning klaar te maken voor de toekomst. Dat is een woning die energiezuiniger is en comfortabeler. Daarvoor voeren we ieder jaar een actie in een wijk in Soest of Soesterberg. De afgelopen jaren waren we actief in de wijken ‘Klaarwater’ en ‘Soestdijk -t Hart’ in Soest en in Soesterberg. HIER leest u er meer over.

  Met die wijkactie vragen we de woningeigenaren ons inzicht te geven in de energiesituatie in hun woning. We bezorgen daarvoor een vragenlijst huis aan huis in de ‘actiewijk’ en halen die later weer op. Wie meedoet aan die actie, krijgt van ons tips hoe u die situatie in uw huis kunt verbeteren. U kunt ook digitaal meedoen aan onze wijkacties met het vragenformulier hiernaast. Dat kan trouwens ook zonder dat we een wijkactie voeren in uw wijk. Ook dan krijgt u tips van ons om de energiesituatie in uw woning te verbeteren.