Energie Actief Soest

Meedoen centrale inkoop

28 september 2023 organiseerde Energie Actief Soest de laatste informatiebijeenkomst voor bewoners van de drive-in woningen in Smitsveen. HIER vind je de presentatie van die avond. Aan het eind van die bijeenkomst hebben vijf wijkbewoners zich gemeld om de gezamenlijke inkoop van gewenste maatregelen verder te organiseren. Het gaat om diverse isolatiemaatregelen, om het vervangen van glas met of zonder kozijnen, om het plaatsen van zonnepanelen en om een ventilatieoplossing. Een indicatie van de kosten van die maatregelen vind je in een menukaart.

Klik op het onderstaande plaatje voor een grotere versie van de menukaart.

Bijna 40 bewoners van drive-in woningen hebben laten weten aan de slag te willen met hun woningen. In totaal is er belangstelling voor de gezamenlijke inkoop van meer dan 100 maatregelen (vaak dus meerdere maatregelen per woning). Je kunt nog meedoen, maar dan moet je je aanmelden met het digitale formulier dat je hiernaast vindt. Vul dat formulier zo volledig mogelijk in. We delen jullie gegevens dan met de bewoners die de actie willen trekken. Er wordt dan door hen contact met je opgenomen.

LET OP. Als je je aanmeldt met dit formulier verplicht dat je tot niets. Je krijgt alleen informatie over de voortgang van de centrale inkoop. Je kunt op ieder moment besluiten je terug te trekken, totdat je een offerte hebt getekend voor je eigen huis. 

Heb je nog vragen?
Bel dan Gerrit Vledder, 06-40987513

Meld je aan!